2020-07-21 07:54:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ha nem enged az igazából, könnyen veszélyes vizekre evezhet

Napi horoszkóp július 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold már az Oroszlánban jár. Ez a tüzes energia ötvöződik az ön egyébként is temperamentumos természetével – igazán szenvedélyes lesz a mai napon, a munkájában és a szerelemben egyaránt. Ha képes pozitív, építő módon felhasználni az erejét, ma nagy dolgokra lehet képes!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Jól indul a nap, ám a hangulatát elrontja egy kellemetlen szituáció. Kényes helyzetbe kerülhet, mert olyan emberek viszályában kell tanácsot adnia, akik közül senkit sem szeretne megsérteni. Valószínűleg visszaélnének a segítőkészségével.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr és az Uránusz fényszöge miatt olyan emberekkel hozza össze a sors, akik nagy hatással lesznek önre. Szerencsére ön van elég nyitott és becsületes ahhoz, hogy felülírja korábbi vélekedését, és beismerje, ha valamiben nem volt igaza – ma éppen ez történik!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Váratlan anyagi veszteség érheti: nem kapja meg a jussát egy elvégzett pluszmunkáért, de az is lehet, hogy meglopják. Egy baráti jó tanács komolyan elgondolkoztatja, lehet, hogy ennek hatására egy nagy elhatározódás érlelődik önben.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az ön jegyében jár, és felerősíti a luxus iránti igényét. Vigyázzon, ma olyasmit is megvásárolhat, amire semmi szüksége, és utólag meg is bánhatja ezt a meggondolatlan költekezést.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egy ingatlan miatt kölcsönre lehet szüksége, amelynek megszerzéséért erőfeszítéseket kell tennie. Ha lehetősége van rá, vállaljon pluszmunkát a munkahelyén, vagy kérje ismerősei segítségét. Lehetőleg ne keveredjen jogi ügybe, mert ön húzhatja a rövidebbet.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Érzékeny és sértődékeny hangulatban van. Ha nem enged az igazából, könnyen veszélyes vizekre evezhet. Figyeljen azokra is, akik szóvá teszik ezt és sérelmezik a viselkedését. Nem biztos, hogy ők a rossz tanácsadók!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Bántó szavakat mond valakinek, amiket már nem lehet meg nem történtté tenni. Próbálja menteni a menthetőt, leghamarabb a bocsánatkéréssel ér el célt.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az Oroszlán-hold miatt még a szokottnál is optimistább, ragyogó új tervei vannak, de azért igyekezzen a realitás talaján maradni. Egy barátjával összeveszhetnek, és bár önnek van igaza, a túlzott szókimondásával csak még inkább elmérgesíti a helyzetet.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Mindig úgy dolgozik, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Most azonban mégis váratlan események zökkenthetik ki megszokott munkaritmusából. Próbálja meg jól leplezni a bizonytalanságát, mert riválisai a legapróbb hibát is észreveszik.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma különösen sokat profitálhat szellemi képességeiből és találékonyságából. Legyen nyitott a munkahelyével kapcsolatos változásokra, és merjen belevágni új dolgokba, helyzetekbe.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma nagy hasznát veheti az üzleti kapcsolatainak, mert azok segítségével pillanatok alatt megoldhat egy problémás helyzetet. A beszélgetések során kerülje a kényes témákat, különben hosszas vitába keveredhet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: